Dans for børn - København

Dans for børn

Søger du et sted, hvor rytme og glæde ved dans er i hovedsædet til dine børn? Hos Den 3. VERDENS AFTENHØJSKOLE tilbyder vi hiphop og afrikansk dans for børn.

Ring til os på telefon 32 58 92 29, og hør mere om hiphop for børn København og Afrikansk dans for børn København.

Afrikansk dans for børn i København

Leder du efter et sted, hvor man tilbyder afrikansk dans for børn i København? Den 3. VERDENS AFTENHØJSKOLE tilbyder nu afrikansk dans for børn:

• Afrikansk dans i København med yogiske opvarmningsøvelser
  • Afrikansk dans i København med fordybelse i elementære afrikanske bevægelser
  • Afrikansk dans i København med et kraftfuldt, elegant og humoristisk udtryk
  • Afrikansk dans i København med mulighed for eget udtryk
  • Afrikansk dans i København med sang
  • Afrikansk dans i København med varierende rytmer
  • Afrikansk dans i København med trin fra Ghana og Tanzania

Ring til os på telefon 32 58 92 29, og skriv dit barn op!

Undervisning i hiphop for børn i København

Vil dine børn gerne gå til hiphop i København, så udbyder Den 3. VERDENS AFTENHØJSKOLE hiphop for børn i København.

Med hiphop for børn i alderen 3-6 år finder vi den indre danseglæde frem til fed musik. Du bør medbringe sko til indendørs brug.

Ring til os på telefon 32 58 92 29, og hør mere om tiderne for hip hop for børn.